Kanepe ve koltuklar oturma odalarının vazgeçilmez mobilyaları konumundadır. Bu mobilyalar odalarda bulunan insanların rahat etmesini sağlamaktadır. Ayrıca kanepe ve koltuklar sayesinde odalar çok daha şık ve estetik bir görünüme bürünmektedir. Her kanepe modeli birbirinden farklı renk ve özelliklere sahiptir. Bazı kanepeler açılarak depolama alanı olarak kullanılabilir iken bazı kanepelerde böyle bir durum söz konusu değildir. Bazı kanepeler siyah ve beyaz gibi daha sık kullanılan renklerde tasarlanır iken bazı kanepelerde daha iddialı renkler göze çarpmaktadır. Aşağıda birbirinden özgün kanepe seçenekleri yer almaktadır. Bu kanepeleri ve özelliklerini inceleyerek odanız için satın almayı düşündüğünüz mobilyalardan en doğru olanına karar verebilirsiniz. Kanepelerin her biri yeni yıla ait izler barındırmaktadır.

Belgrad Model Kanepe

Belgrad Model Kanepe

Kanepelerin yüzeyinde kullanılan kumaşın kalitesi, kanepenin ömrünü belirleyen en önemli etkendir. Kanepedeki kumaş ve iskelet ne kadar kaliteli olur ise o kadar uzun süre kullanılabilmektedir. Kumaşların kaliteli olmasının yanında yumuşak bir dokuya sahip olması da gerekmektedir. Yumuşak doku, insanlara daha iyi bir oturma deneyimi sunacaktır. Kumaşının kalitesi ve süngerlerinin konforu ile bilinen Belgrad Model Kanepe sayesinde evlerinizde aradığınız konforu yakalayabilirsiniz. Modelin ayak kısmı ışıltılı bir görünüme sahip olup sizlere estetik bir salon kazandıracaktır. Modelde kullanılan kırlentlerden bazıları leopar desenlere sahiptir. Bazı kırlentlerde ise siyah tonları göze çarpmaktadır. Modeli satın alarak siyah bir orta sehpa ya da siyah yan sehpa ile bir arada kullanabilirsiniz.

Castello Model Deri Kanepe

2022 yılının en şık kanepeleri listesinde genel olarak deri kanepeler bulunmaktadır. Şık görünümü sayesinde özellikle otel, lobi, büro gibi alanlarda tercih edilen bu kanepeler evlerde de kullanmaya başlamıştır. Özellikle salon gibi alanlara çok yakışan deri kanepelere en güzel örnek Castello Model Deri Kanepe olarak verilebilmektedir. Estetik ayak tasarımı ve bordo rengi ile gözlerinizi alamayacağınız Castello, tüylü kırlentleri ile bir arada sunulmaktadır. Yuvarlak kol yapısına sahip olan bu modelde kollar, insan vücudunu rahat ettirmek amacı ile süngerlerle donatılmıştır. Modeli salonlarınız ya da iş merkezleriniz için almayı düşünüyor iseniz gri renk duvarlar ile kombin yapabilirsiniz. Ayrıca ayna görünümlü bir orta sehpa da sizlere rahat bir kullanım sunacaktır.

Doome Model Kanepe

Zamansız renkler kanepe ve koltuklarda öne çıkan ince detaylardandır. Zamansız renkler arasında ilk iki sırada gri ve antrasit bulunmaktadır. Gri, naif yapısı ve şık duruşu bir araya getirerek eşsiz bir görünüm elde etmek için bire birdir. Doome Model Kanepe gri rengini en iyi şekilde yansıtan kanepelerden biridir. Kanepede parlak bir ayak tasarımı söz konusudur. Bu sayede modelin üst kısmının sadeliği bastırılmaktadır. Eğer evinizde şık bir tasarım ortaya koymak istiyor iseniz bu modeli parlak detaylara sahip bir orta sehpa ile kombin yaparak kullanabilirsiniz.

Enzio Model Kanepe

Mobilyalarda açık renk, iç açıcı odalar ortaya çıkarmaktadır. Enzio Model Kanepe yüzeyindeki kumaşın sade renk tonu, kırlentleri ve ayaklarındaki ışıltılar ile tamamlanmaktadır. Oturdukça derinleşen yapısı sayesinde model evinde rahatlık arayanlar için idealdir. Modeli oturma odalarınızda kombin yapar iken ışıltılı ayaklara sahip bir orta sehpadan yardım alabilirsiniz. Bu sayede kırlentlerde bulunan ışıltıyı daha da artırarak odalarınızın daha aydınlık görünmesini sağlayabilirsiniz.

Lawson Model Kanepe

Evlerin doğal görünmesi için bazı insanlar bitkilerden bazı insanlar ise doğal renk tonlarından yardım almaktadır. Lawson Model Kanepe odalarınızın doğallığını artırmak için ahşap detaylardan bolca yararlanmıştır. Modelin ayak kısımlarında birinci sınıf kaliteli ahşaptan yararlanılmıştır. Kol koyma kısımlarında ise yine ahşap parçalar ön plana çıkmaktadır. Modelin kumaşı beyaz renkte olup, ahşap ile uyum yakalamıştır. Modeli gerek orta sehpa gerekse de yan sehpa ile kullanarak daha estetik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sofya Model Kanepe

Bazı insanlar evlerinde siyah, beyaz gibi sık kullanılan renkleri değil de daha farklı bir rengi kullanmak istemektedir. Sofya Model Kanepe daha çok bu insanlara hitap etmektedir. Tüm yüzeyi hardal ile kaplı olan bu modelde chester izleri görülmektedir. Modele ait kırlentlerden ikisi hardal iken birinde gri ton göze çarpmaktadır. Sofya sayesinde modern esintilerden izleri evlerinize kadar taşıyabilirsiniz.

Leave a comment