2022 Yeniliklerini Bünyesinde Barındıran Konforlu Koltuk Takımları

Evlerinize yeni bir soluk getirmek istiyor iseniz işe koltuk takımlarınızı değiştirmek ile başlayabilirsiniz. Oturma odası, salon ve misafir odalarında önemli bir alan kaplayan eskimiş takımların değiştirilmesi dekorasyon açısından oldukça verimli olacaktır. Odalarınızda keyifli dakikalar geçirmenizi sağlayan koltuk takımları, farklı renk ve stillerden oluşmaktadır. Bohem, İskandinav, klasik, modern gibi farklı stiller koltuk takımlarını etkisi altına almaktadır. Bu kadar farklı tarza sahip koltuk takımlarının arasından evleriniz için en doğru olana karar vermek zor olacaktır. Bu süreci başarılı bir şekilde geçmek için öncelikle hangi stilde bir koltuk takımı istediğinize karar verebilirsiniz. Ardından ise bu koltuk takımlarının boyutlarını, renklerini, fiyatlarını ve diğer etkenlerini araştırabilirsiniz. Aşağıda yer alan 2022 koltuk takımları sizlere yardımcı olacak niteliktedir. Bu 6 farklı modeli inceleyerek koltuk takımları ile ilgili genel bir fikir sahibi olabilirsiniz.

Angel Model Koltuk Takımı

Angel Model Koltuk Takımı

Siyah tonlarında ithal kadife bir kumaş ile kaplanan bu takım birinci sınıf kalitede bir iskelet yapısına sahiptir. Takımın iskeletini oluşturan gürgen ağacı fırınlanarak daha dayanıklı bir forma bürünmüştür. Takımda yer alan süngerler orta sertlikte bir oturuma sahiptir. Bu sayede koltuklar üzerinde herhangi bir rahatsızlık hissi yaşamadan saatlerce oturabilirsiniz. Angel Model Koltuk Takımı 35 DNS süngeri ile de rahatlığını göstermektedir. Bu süngerin üst kısmı silikon ile kaplanmıştır. Modelin her parçasında metal ayaklar göze çarpmaktadır. Modelde yatak ya da sandık olma gibi özellikler bulunmamaktadır. Modeli satın alarak modern bir salon ortamı yaratabilirsiniz.

Arcadia Model Koltuk Takımı

Modern esintilerin izlerini taşıyan modelde canlı renkler kullanılmıştır. Modele ait berjer ve ikili koltukta hardal rengi yer almaktadır. Üçlü koltuk ise krem rengi ile donatılmıştır. Bu sayede üç parça da birbiri ile uyumlu bir bütünlük elde etmiştir. Arcadia Model Koltuk Takımı ayakları özgün bir tasarıma sahiptir. Berjerde yer alan ayaklar kol koyma kısımlarının devamı şeklinde görülür iken kanepeler bulunan ayaklar “sonradan eklenmiş” izlenimi vermektedir. Modelin her parçasında rahat süngerler göze çarpmaktadır. Bu takımı satın alarak hareketli kırlentlere, yaratıcı renk geçişlerine ve rahat bir oturma odasına sahip olabilirsiniz.

Belgrad Model Koltuk Takımı

Leopar desenlere sahip olan bu model yuvarlak hatlara sahiptir. Modelin berjeri ve kanepesinde aynı desen söz konusudur. Modelin kırlentlerinden biri üzerinde leopar çizimi yer almakta olup özgün bir tasarım ortaya koymuştur. Kanepe ve berjerin iç hatları açık kahve tonlarında olup dış kısmında siyah kullanılmıştır. Berjer ve kanepenin ayaklarında altın renk göze çarpmaktadır. Leopar desenin ve altın rengin bir arada kullanımı sayesinde çağdaş bir takım ortaya çıkmıştır. Belgrad Model Koltuk Takımı ile 2022 yılının nabzını evlerinizde tutabilirsiniz.

Bugatti Model Koltuk Takımı

Sırt kısmında chester tarzın hüküm sürdüğü bu model, açık ve koyu tonların bir arada kullanılması ile yaratıcı bir renk geçişi kazanmıştır. Modelin kanepelerinde beyaz renk kullanılır iken berjerlerde mavi tonlarına yer verilmiştir. Berjerlerde kullanılan mavinin aynı tonu kanepelerdeki kırlentlerde de yer almaktadır. Bu sayede takımın bir bütünlük kazandığı görülmektedir. Kanepe ve berjerlerde kullanılan minderler sohbetlerinizin uzun sürmesi için ideal konfordadır. Bugatti Model Koltuk Takımı satın alarak modern stilin chester ile bir araya gelmesine tanık olabilirsiniz.

Perla Model Koltuk Takımı

Açık tonların büyüsüne kendinizi kaptıracak bir oturma odası yaratmak amacında iseniz Perla modeli tercih edebilirsiniz. Bu modelde kullanılan ithal kumaş, uzun yıllar dayanacak bir kaliteye sahiptir. Modelin iskeletinde kullanılan gürgen ağacı, birinci sınıf ham maddeler arasındadır. Ağaç, kullanılmadan önce fırınlanmaktadır. Kanepelerde kullanılan açık renk süngerler, orta sertlikte tasarlanmıştır. Perla Model Koltuk Takımı ayakları, paslanmayacak yapıdaki metalden üretilmiştir. Modelde bulunan kanepeler yatak olabilme özelliği barındırmamaktadır.

Laila Model Koltuk Takımı

Laila Model Koltuk Takımı

Diğer modellerden çok daha sportif bir görüme sahip olan Laila, hem renkleri hem de ayakları ile dikkat çekicidir. Laila Model Koltuk Takımı sayesinde evlerinizi yaratıcı bir dekorasyon ile baş başa bırakabilirsiniz. Modelin ayak kısımlarında yuvarlak bir tasarım kullanılmıştır. Ayaklarda ışıltılı bir görünüm bulunmaktadır. Modelin kanepesi L koltukları andıran bir yapıya sahiptir ve beyaz renktedir. Berjer ise kiremit rengi ile canlı bir görünüm ortaya koymaktadır.

Leave a comment